-OnLy-CS.InFo=--Dust2 Only- 94.155.89.244:27020
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Правила !!!

Go down 
AuthorMessage
MewTwo
Администратор
Администратор
avatar

Posts : 7
Join date : 2011-02-26

PostSubject: Правила !!!   Sat Feb 26, 2011 10:17 am

1. Писането на кирилица е задължително. Латиница може да се ползва само при техническа информация или при английски наименования/думи.
Забранено е да се ползват "4","6","1" вместо "ч","ш","ъ"! Постове, написани толкова неграмотно, че разчитането им е трудно или дори невъзможно, също подлежат на наказание.

2. Темата, която пускате, трябва да бъде в съответния раздел. Четете описанията на разделите, преди да пишете. Теми, пуснати в грешен раздел, може да бъдат изтрити или преместени в правилен раздел (по преценка на екипа). Предупреждение ще бъде поставено на потребители, които след направена забележка продължават да пишат в грешни раздели.

3. Преди да пуснете тема за каквото и да било, първо проверете добре дали вече няма подобна - използвайте Търсачката.

4. Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни - темата ви може да бъде изтрита, и дори да получите предупреждение.

5. Пускането на много постове един след друг, с цел реклама или рейтинг - не е разрешено и се наказва.

6. Не се толерират обиди и заплахи към други потребители от форума! Спазвайте добрия тон. В допълнение, потребители, подклаждащи спорове, насаждащи неприязън към друг потребител или група потребители и проявяващи дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на наказание — директен бан. Правилото важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на форума.

7. Забранени са кратки коментари без смислено значение. Например : "Яко!", "Супер!", "Здраво!", както и постове, съдържащи само и/или голям брой безсмислени емотиконки или единствено OFFTOPIC.

8. Забраняват се дългите цитати. Използвайте многоточие на мястото на по-голямата част от цитата.

9. Забранява се едно и също лице да регистрира и/или използва повече от 1 акаунт.

10. Забранява се писането на всяка дума с главна буква, както и писането изцяло с главни букви - пример: ПИСАНЕТО САМО С ГЛАВНИ БУКВИ СЕ СЧИТА ЗА ВИКАНЕ.

11. Забранява се поставянето на изображения/текстове с порнографско, расистко, обидно или подобно неприемливо съдържание.

12. Забранява се публикуването на неаргументирани мнения в теми, където се иска оценка на нещо. Разделите, където се пускат подобни теми, включват (но не са ограничени до) "Сървъри", "Лични Разработки". Пример за забранени постове: "Боза", "Не става", "10/10" и т.н.

13. Забранява се обсъждането на хакове, вируси, начини за хакване/кракване на каквото и да било и т.н. Всякакви подобни теми ще бъдат премахвани!

14. Забранява се пускането на мнения, съдържащи единствено цитат на предишен пост.

15. Уголемяване на шрифта в постовете се допуска само при заглавия на отделни части от самия пост. Уголемяване на текста в целия пост не се допуска.

16.За изображение на профила (аватар) и в подписа си нямате право да използвате картинки/текстове с порнографско, расистко, обидно и т.н. съдържание. Също така е забранено използването на картинка/текст, с които обиждате определен потребител, или група хора.

17.Подписа на всеки потребител не трябва да надвишава 200 пиксела височина. В противен случай, потребителят бива уведомен на ЛС да намали общата височина. Ако не го извърши в 3-дневен срок след прочитане на изпратеното до него ЛС, ще получи +1 предупреждение.

18.Не е разрешена употребата на анимирани аватари и изображения в подписите с размер над 40 KB. Забранява се също така употребата на аватари като тези на членовете на екипа.

Back to top Go down
View user profile http://only-cs.freeforums.biz
 
Правила !!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
-OnLy-CS.InFo=--Dust2 Only- :: За Only-cs :: Правила-
Jump to: